08-120 514 00

Lediga jobb

 

Vill du arbeta hos oss?

Södermalms Läkarhus är ett bolag som bedriver specialistsjukvård inom ramen för vårdval (LOV). Verksamheten består av gynekologi, öron-näsa-halsverksamhet samt en barnmorskemottagning.

Gynekologi och öron-näsa-halsverksamheten bedrivs på Södermalm/Rosenlunds sjukhus och på Nacka sjukhus samt operationsverksamhet på Nacka sjukhus.

Bolaget har vårdavtal med Stockholms läns landsting

 

 

Utlysning av traineetjänst Södermalms Läkarhus

Är du nybliven specialist inom Gynekologi och Obstetrik?

Vi är en verksamhet med ett tjugotal specialister, varav 7/20 är opererande gynekologer. Operationerna sker på Nacka sjukhus, mottagningsverksamhet finns inom flera stadsdelar i Stockholm.

Vi kan erbjuda en utbildningstjänst inom Benign Gynekologisk kirurgi som varar i 1-2 år, beroende på din utvecklingsprofil.

Under utbildningstiden lär du dig grundläggande och avancerade kirurgiska tekniker och slussas successivt in i en operativ verksamhet med egna operationsdagar.

Du lärs upp av gynkirurgispecialister med stor bredd inom endoskopisk gynekologisk kirurgi, samt all form av urogynekologi, liksom fertilitetskirurgi.

Låter det intressant?

Välkommen med Din ansökan!

Mejla personligt brev och CV till sophia.ehrstrom[a]gmail.com eller jan.zetterstrom[a]sodermalmslakarhus.se innan den 20/6. (OBS! byt ut [a] till @)